Zidane Meng4muk

Pengurus Real Madrid, Zinedine Zidane didakwa ‘meng4muk’ di dalam bilik persalinan ketika skuad itu mencatat kemenangan 3-1 ke atas Eibar, menurut laporan di Sepanyol. Los Blancos mencipta kemenangan selesa dalam aksi pertama mereka selepas tiga bulan liga ditangguhkan, sekali gus terus memberi tek4nan kepada pendahulu LaLiga, Barcelona.

Namun, Zidane melepaskan kemar4han apabila kecewa dengan pemainnya yang gagal mengekalkan aksi terbaik selain melepaskan satu gol pada babak kedua. Zidane mengakui dia kec3wa dengan persembahan kurang baik pemainnya sepanjang babak kedua ketika sidang media selepas perlawanan.

Pengendali dari Perancis itu dengan tenang berkata: “Segalanya mengenai persembahan babak pertama yang baik dan kami mendahului 3-0, jadi mungkin (sebab itu) kami bermain santai (di babak kedua).

“Saya tidak tahu, ini sesuatu yang sama sekali berbeza, tetapi kita harus menyesuaikan diri. “Kami berdepan kesuk4ran pada babak kedua. Saya tidak tahu adakah ia secara fizikal, tetapi kami tidak beraksi dengan baik. “Babak pertama baik dan meyakinkan. Ini tiga mata penting. Masih ada 10 perlawanan.”

Namun, akhbar Marca mend4kwa Zidane hanya menyimpan kemar4hannya untuk ke bilik persalinan. – AGENSI