Maafkan Saya Dengan Keputusan Ini

Bekas pemain pertah@nan Kuala Lumpur, Azmeer Yusof hari ini mengumumkan telah keluar daripada pasukan Kedah kerana ingin menumpukan perhatian kepada bidang perniagaan.

Bagaimanapun, beliau menjelaskan pengundurannya itu tiada kaitan dengan masalah tunggakan gaji yang melibatkan skuad Hel@ng Merah dan memohon maaf kepada semua penyokong diatas tindakannya.

Saya doakan yang terbaik buat pasukan Kedah FA. Semoga terus mencipta kejayaan2 di masa akan datang.

“Ampun maaf dipinta kepada semua pihak seandainya kehadiran saya ke bumi Jelapang Padi tidak dialu-alukan. Sesungguhnya yang baik datang dari Allah Taala, yang burvk datang dari diri saya sendiri,” katanya dalam satu kenyataan.

Di sebalik kelinc@han beraksi di padang bola, Azmeer juga turut mengambil berat hal kebajikan masyarakat Muslim. Beliau menjadikan sebuah rumah miliknya di Tongkang Yard, Alor Setar sebagai pusat pengajian al-Quran.

Kepada penyokong bolasepak Kedah, saya bukan bekas pemain Kedah dan saya bukan Leg3nd anda. Tapi saya adalah sahabat kalian. Doakan segala urusan saya utk bina Pusat Pengajian Islam Azmeer Yusof di Alor Setar tercapai dgn izin Allah.

Pesanan saya yg terakhir kpd semua orang yg beragama islam. Agama kita, kita jaga. Dan jangan sesekali tinggalkan solat 5 waktu. Kerana itu soalan pertama Allah pada kita di Alam sana nanti.

“Maafkan saya dgn keputusan ini,” kata pemain yang berusia 30 tahun itu